En hoppa daar lig je dan. Al die tijd heb je het hoofd boven water proberen te houden, voor iedereen willen zorgen en jezelf van je best mogelijke kant willen laten zien…… 1 ding ben je vergeten, en dat is: Jij❤ Je hebt zoveel opgevangen, zo je best gedaan om door te gaan, zo willen laten zien dat je sterk genoeg bent. Aan de buitenwereld. Hierdoor ben je vergeten om te voelen wat jij wil en wat jij nodig hebt. Met wortel en al ben je omver geblazen. De wind heeft je omver geblazen en nu lig je daar. Luister hiernaar lieve jij! Het is tijd om goed voor jezelf te gaan zorgen, om te luisteren naar wat jij wil, om jezelf de aandacht te geven die je altijd aan anderen geeft! Geef jezelf de liefde waarnaar je verlangt Omarm al je gevoelens, stop ze niet meer weg, ze mogen naar buiten. Laat jezelf helemaal zien zoals je bent. Wees lief voor jezelf. Neem hier de tijd voor die je nodig hebt. Voed jezelf met fijne energie, geef geen energie meer weg. Verzamel mensen om jou heen die jou jezelf laten zijn, waar je geen uitgeput gevoel van krijgt of waar jij je anders moet voor doen om maar lief gevonden te worden. Jij bent al lief en helemaal perfect zoals je bent. Jij bent het waard om gelukkig te zijn en het leven dat jij wil leven te leven. Je hoeft alleen maar een keuze te maken en los te laten dat je aan van alles moet voldoen om goed genoeg te zijn. Jij bent al goed genoeg, zonder voorwaarden❤. Ga naar binnen, voel, ook de gevoelens waar je tot nu toe niet naartoe wilde, voel ze, ze mogen naar buiten, voel ze en omarm ze. Wees er lief voor en laat ze los. Lieve jij, maak vandaag die keuze om lief voor jezelf te zijn. Je bent een geweldig persoon! Sta op en ga in het zonlicht staan. Sta op en neem jouw plek in, in het midden, niet aan de zijlijn, jij bent het net als iedereen waard om in het midden te staan, om gezien te worden, laat jezelf zien, je bent nooit alleen. ❤❤❤❤❤ https://www.instagram.com/p/CEigVzrlcjj/?igshid=sb7w8l0vm03z

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *