Een warm welkom op mijn website

Mijn naam is Janneke Bulens.
Ik ben moeder van drie kinderen en werkzaam als holistisch coach.

Na een turbulent leven met een zware depressie tot gevolg wist ik dat ik niet zo verder wilde en moest er iets veranderen. Ik ben mij gaan verdiepen in het Holisme en nadat ik mijn opleiding als social worker heb afgerond ben ik aan de opleiding tot holistisch therapeut begonnen.

Doordat ik zelf erg veel heb gehad aan holistische behandelingen wil ik dit graag doorgeven aan anderen, zodat iedereen die bij mij op de praktijk komt steeds dichterbij zichzelf komt en minder stress en meer vreugde in het leven zal ervaren.

Ik heb geleerd dat het belangrijk is om naar je lijf te luisteren en op tijd te stoppen wanneer een innerlijke stem zegt dat dit niet de juiste weg is. Alle emoties zijn oke, ze horen op dit moment immers bij jou, door ze te ervaren en te voelen worden ze niet meer weggestopt. Door het wegstoppen van emoties kunnen er lichamelijke klachten ontstaan.

Zie het als een ruimte in je huis waar veel troep staat. Door dit in een kast te gooien en de deur dicht te doen is de rommel er nog wel, alleen je doet net of het er niet is. Ondertussen gooi je er in de loop van der tijd steeds meer rommel bij en wordt het steeds erger. Kijk hiernaar en kijk eerlijk naar welke rommel je wil opruimen. Zodra je dit doet is de kast leger en kan je er mooie spullen inzetten en eventueel de deur open doen zodat de mooie spullen gezien worden.

Jij bent een mooi mens, samen gaan we jou dit weer optimaal laten voelen.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *